Tuesday
26/May/2020
6:30 PM
Login
Cauta

Mini chat
Alte site-uri
SkyZone Top - Topul celor mai bune Site-uriLink-uri
 • Animetimes
 • DivKnowledge.com
 • Quityour9to5
 • RadioFaraFiltru
 • Blog Nycku
 • bloggpcworld
 • PCWorld
 • JocuriCool
 • Spooky's Blog
 • Link-ul tau aici!
 • Google
  Statistici

  Cheap shit!

  [ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
  Forum » Discutii si barfe » Sfaturi pentru incepatori » Explicatie detaliata cum se fac bani cu PTC-uri
  Explicatie detaliata cum se fac bani cu PTC-uri
  obifloDate: Wednesday, 31/Mar/2010, 11:14 PM | Message # 1
  magar
  Group: Administrators
  Messages: 16
  Reputation: 0
  Status: Offline
  Introducere:
  Cum se pot face deci bani din clickuri? Relativ simplu. Ai nevoie de acces la net si ceva timp liber (o ora doua pe zi ), timp pe care sa ti-l petreci urmarind anunturi publicitare. Mecanismul e simplu si cum ar zice americanul time chiar este money, mai exact 30 de sec valoreaza cam un cent. O nimica toata, dar cativa centi de ici, cativa de colo intr-o luna se pot strange cateva sute de $. Dolarii astia vor fi stransi intr-un cont electronic din care pot fi cheltuiti pe net sau retrasi pe card/prin posta. Evident ca pentru ca aceste castiguri sa fie legale nu trebuie sa-i dati uitarii pe prietenii de la Administratia Financiara si sa le mentionati in declaratia de venituri smile

  Pasul 1: Adresa de email
  Sa incepem cu inceputul. Avem nevoie in primul rand de cel putin o adresa de mail valida pe care ar fi ideal sa o folosim doar in acest scop. O varianta simpla si eficienta este :

  Pasul 2. Contul PayPal/AlertPay:
  Buuun, acum ca avem adresa pregatita sa trecem la pasul urmator: Contul electronic. Majoritatea site-urilor gen paid to click colaboreaza cu PayPal asa ca vom crea si noi un cont:

  Dupa ce am introdus datele primare (inclusiv adresa de mail valida) vom primi pe mail un link de activare a contului. Vom merge deci in inbox pentru adresa de mail mai sus creata si vom da click pe linkul de activare care ne va duce pe situl PayPal pentru confirmarea si finalizarea contului.

  Desi PayPal este cel mai frecvent intalnit, unele situri pot folosi pentru plati metode asemanatore precum:

  AlertPay:

  Pasul 3. Contul PTC:
  In sfarsit ! A venit vremea clickaielii ... mai avem insa un mic pas. Tre' sa ne inregistram pe siturile paid to click. In general se cer : user , parola , confirmarea parolei , adresa de mail si evident confirmarea ei , adresa de mail cu care ne-am inregistrat la PayPal ,tara si referrer care e deja completat fiind primul cont pe care il facem pe situ respectiv (daca la referrer se lasa spatiu gol veti fi oricum distribuit catre un alt utilizator).Pe principiul ajutorului reciproc v-as ruga sa nu modificati numele trecut la referrer, nu omorati capra vecinului:). Daca este cazul se bifeaza acordul cu TOS (regulile site-ului) si tot dupa caz se completeaza o cheie de siguranta. Daca totul a fost facut corect vom primi un mesaj care ne instiinteaza ca ne putem loga pe noul cont.

  Pasul 4: Utilizarea contului PTC:
  Dupa crearea contului urmeaza logarea cu user , parola si dupa caz si o cheie de siguranta (o imagine) care trebuie reprodusa intocmai (cu majuscule unde e cazul).

  In urma logarii, cu Stats/Account se poate verifica situatia contului , iar pt clickaiala – Ads/View Ads/Surf Ads …

  Se face click pe linkurile publicitare , cate unul pe rand , se asteapta cam 10-30 sec(depinde de link) pana cand apare confirmarea .

  Linkul accesat si confirmat nu mai poate fi clickuit cam 24 de ore . Dupa ce trec cele 24 h linkul devine activ (perioada poate diferi functie de site).

  In sectiunea de anunturi , dupa selectarea unui link si confirmarea lui e recomandat un refresh pt a vedea noua situatie (ce linkuri mai sunt valide).

  ATENTIE la linkurile capcana (impotriva “robotilor”) ! De obicei ies in evidenta si scrie clar ce sunt si ce fac (sterg toti banii din contul respectiv sau contul insasi).

   
  Forum » Discutii si barfe » Sfaturi pentru incepatori » Explicatie detaliata cum se fac bani cu PTC-uri
  • Page 1 of 1
  • 1
  Search: